top of page
Forvalteren - formueopbygning skal begynde tidligt
"Min interesse for samfundsøkonomi, erhvervsliv og de finansielle markeder opstod i barndommen og var inspireret af mine forældre, nok især min far. Daglig avislæsning, bankbesøg med min far og hjembragte økonomiske analyser fra Privatbanken, hvor min far gjorde tjeneste, bidrog i betydeligt omfang til at opbygge min interesse for området.

Bevidstheden om rentes rente-effekten fra en tidlig alder er formentlig den vigtigste erkendelse, når det drejer sig om formueopbygning. Kontrolleret risikotagning er en anden væsentlig forudsætning.

Som barn blev min formue grundlagt gennem ugepenge i husholdningen og avisomdeling i fritiden. Selvom opsparing og klassisk investering var en sport i sig selv, tillod jeg også mig selv at investere i særlige aktiver som stjernekikkert, cykel og armbåndsur, der kunne tilføre glæder i det daglige.

Bevidstheden om basale økonomiske forudsætninger var sammen med disciplineret opsparing og fornuftig placering i al beskedenhed årsager til, at jeg som 45-årig kunne betragte mig som økonomisk uafhængig godt hjulpet på vej af årtiers gunstige obligations- og aktiemarkeder. Jeg kunne ønske, at flere mennesker ville opnå denne uafhængighed, for det kræver i virkeligheden ikke så meget ud over den omtalte bevidsthed og så naturligvis interessen og viljen. Vil man opnå ekstraordinære resultater, forudsætter det også købmandskab og godt håndværk".

Nils Thygesen, adm. direktør og stifter.
Adm. direktør og stifter
Nils Thygesen
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page